Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 999 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
02.04.2021 Naše výroba
Recyklovaná bavlna
Naše macramé dekorace, ozdoby a doplňky vyrábíme ze 100% recyklované bavlny. číst celé
02.04.2021 Naše výroba
Macramé šňůry
Macramé šňůry, které používáme na výrobu našich macramé dekorací, ozdob a doplňků, jsou té nejvyšší kvality. číst celé
26.03.2021 Naše výroba
Výroba našich svíček
Při výrobě svíček myslíme na vaše zdraví. číst celé
Zobrazit všechny články
Emaily jen s nejdůležitějšími novinkami, akcemi a slevovými kódy.

Buďte v obraze o nejdůležitějším dění na webu Já a moje sny.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas podnikateli Ing. Erika Vaďurová, se sídlem Babice 362, 687 03 Babice, IČ 09432531, zapsaná v Živnostenském rejstříku v Uherském Hradišti. Úřad příslušný podle § 71 odst. 2 živnostenského zákona: Městský úřad Uherské Hradiště. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, nebo emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Recyklovaná bavlna
02.04.2021 Naše výroba
Recyklovaná bavlna
Naše macramé dekorace, ozdoby a doplňky vyrábíme ze 100% recyklované bavlny. číst celé
Macramé šňůry
02.04.2021 Naše výroba
Macramé šňůry
Macramé šňůry, které používáme na výrobu našich macramé dekorací, ozdob a doplňků, jsou té nejvyšší kvality. číst celé
Výroba našich svíček
26.03.2021 Naše výroba
Výroba našich svíček
Při výrobě svíček myslíme na vaše zdraví. číst celé
Meditace k uvolnění stresu
14.03.2021 Jóga
Meditace k uvolnění stresu
Udělejte si chvíli jen pro sebe a zkuste si naši meditaci s aromaterapií. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Emaily jen s nejdůležitějšími novinkami, akcemi a slevovými kódy. Buďte v obraze o nejdůležitějším dění na webu Já a moje sny.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz