Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 999 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
02.04.2021 Naše výroba
Recyklovaná bavlna
Naše macramé dekorace, ozdoby a doplňky vyrábíme ze 100% recyklované bavlny. číst celé
02.04.2021 Naše výroba
Macramé šňůry
Macramé šňůry, které používáme na výrobu našich macramé dekorací, ozdob a doplňků, jsou té nejvyšší kvality. číst celé
26.03.2021 Naše výroba
Výroba našich svíček
Při výrobě svíček myslíme na vaše zdraví. číst celé
Zobrazit všechny články
Emaily jen s nejdůležitějšími novinkami, akcemi a slevovými kódy.

Buďte v obraze o nejdůležitějším dění na webu Já a moje sny.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas podnikateli Ing. Erika Vaďurová, se sídlem Babice 362, 687 03 Babice, IČ 09432531, zapsaná v Živnostenském rejstříku v Uherském Hradišti. Úřad příslušný podle § 71 odst. 2 živnostenského zákona: Městský úřad Uherské Hradiště. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Recyklovaná bavlna
02.04.2021 Naše výroba
Recyklovaná bavlna
Naše macramé dekorace, ozdoby a doplňky vyrábíme ze 100% recyklované bavlny. číst celé
Macramé šňůry
02.04.2021 Naše výroba
Macramé šňůry
Macramé šňůry, které používáme na výrobu našich macramé dekorací, ozdob a doplňků, jsou té nejvyšší kvality. číst celé
Výroba našich svíček
26.03.2021 Naše výroba
Výroba našich svíček
Při výrobě svíček myslíme na vaše zdraví. číst celé
Meditace k uvolnění stresu
14.03.2021 Jóga
Meditace k uvolnění stresu
Udělejte si chvíli jen pro sebe a zkuste si naši meditaci s aromaterapií. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Emaily jen s nejdůležitějšími novinkami, akcemi a slevovými kódy. Buďte v obraze o nejdůležitějším dění na webu Já a moje sny.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz